Quantcast

Pajak Gadai Laptop Notebook AND HANDPHONE ....

Do you Need Urgent Cash?, We can Help you , this plan is simple , you just need to mortgage your stuffs or valuable with us and we will give you instant cash immediately in, it works within 1-2hrs you can get cash in your hand.

This plan is safe & fast and also involve in agreement of documents signed by both parties. We only accept :

1. laptops, notebook,
2. iphones,
3.branded Desktop PC's,
4.branded phones,
5.LCD, Plasma TV

CANTACT US
JACK 0123056865
by Ulqiorra7160 • | | 0 comments
Hello..i nak gadai samsung s7 edge..Berapa boleh dapat..
by Shahierie • | | 0 comments
Sy nk tnya kalau pajak laptop acer condition 9/10 brape boleh yer??sy urgent nk pakai duit..
by Jessica • | | 0 comments
I want sell my secondhand Lenovo a889 . condition 9/10. Open price rm350
by Shah • | | 0 comments
by Que • | | 2 comments
- deleted -
by robert • | | 1 comment
hi.saya nak gadai laptop model ACER...agak2 berapa boleh dapat ya?
by ajisahim • | | 1 comment
hi..sy ajisahim nk gadai smartfone samsung galaxy s7 edge..agak2 berape blh dpt??
by zam • | | 0 comments
hi saya nak pajak ipad1 dan sumsung j7 ada dak area penang kalau ada please call saya urgent 0125593499
by Nikko • | | 0 comments
Nak pajak gadai telefon iPhone 6 plus white hari ini.. urgent sekitar Cameron atau Ipoh dan tapah. Contact 0136633795 segera. WhatsApp available.. nak beli pun boleh tp jangan padam file dlm tu sementara waktu.. banyak barang penting dlm tu..
by vnif3 • | | 0 comments
Condition okay harga bawah 600 area pasir gudang
by Man • | | 0 comments
Nak pajak berapa u amek?dan kedai kt mana
by reyme • | | 2 comments
SAYA ADA LAPTOP ASPIRE E14 SY MAU JUAL..
by yaya • | | 3 comments
hi..kalau nak jual asus_z00vd u ambil berape?
by Khairi • | | 0 comments
Hendak Pajak laptop Hp pavilion i7 intel 5005u spec : i7 5005u cpu 8gb ram 1tb hdd windows 8 gt 840m GPU Berapa hendak diambil .. A.S.A.P nk guna duit raya Whatsapp / call saya 0173109652 area selayang , selangor .. pm me for details
by AYNY • | | 0 comments
saya mahu GADAI boleh kah..? MAW GUNA DUIT ,, URGENT !!
by CikYa • | | 1 comment
hi there, sy memerlukan duit cash brape boleh gadai utk samsung mega 6.3 ni?
by Nengsey • | | 0 comments
Nak pakai duit urgent boleh terima untuk gadai tak? wasap 019-7258925
by ila • | | 0 comments
nk pajak hp lenovo A850..blh ke.urgent
by najwanjoon09 • | | 0 comments
cmna nak pajak laptop need urgen money
by Krisna • | | 0 comments
Samsung Galaxy Note 3,white colour,32gb,4G.kalau mahu jual berapa you boleh ambil?kalau mahu gadai berapa boleh dapat?
by Zaza • | | 0 comments
Bos sy mau jual samsung galaxy tab a... Berapa dapat?
by Don ilman • | | 1 comment
Nak pakai duit sekarang Ada Handphone Asus zenfone 2 Cash rm100 je
by yane • | | 1 comment
nak gadai sebiji telefon iphone 5 orginal ada kad nak guna duit dengan segera
by Kalai • | | 2 comments
Mau pajak laptop
by johari bin abd rahim • | | 0 comments
KLU PAJAK BERAPE U AMIK
12
New Post
feeds Feeds
UncleNG kevinlow JACK IT freyar
vnif3 herey991 lewis ajisahim
benoleat reyme denbaenb yazmnerv